Birthe's Madside

 

Saltimboccafars
4 personer
  • 400 g hakket kalvekød

  • 4 skiver røget skinke

  • 4 skiver mellemlagret ost

  • 4 blade friskhakket salvie eller 1 tsk tørret

  • salt

  • peber

  • 25 g smør til stegning

  • Sauce:

  • 1 dl hvidvin

  • 1 dl fløde

  • salt

  • peber

  • 2 spsk klippet purløg

Bred det hakkede kød ud på et stykke pergamentpapir. Del farsen i 4 firkanter. Læg skinke, ost og salvie på halvdelen af hver firkant. Fold kødet over, så karbonaderne bliver aflange og tryk dem godt i kanten. Steg karbonaderne i smør på panden ved jævn varme. Tag dem af panden og kasser det meste af fedtstoffet. Hæld hvidvin og fløde på og kog det sammen under omrøring. Krydr med salt og peber og tilsæt purløg. Server karbonaderne med sauce og pasta.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside