Birthe's Madside

 

Spanske frikadeller
4 personer
  • 500 g fars af kalv og flæsk

  • salt og peber

  • 2-3 spsk hakket persille

  • 2 fed presset hvidløg

  • 1 hakket løg

  • 1 æg

  • smør eller olie til stegning

  • Sauce:

  • 1 hakket løg

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 dåse flåede tomater

  • ½ bouillonterning

  • 250 g champignoner

  • 1 dl grønne oliven

Bland alle ingredienserne til farsen og form dem til frikadeller. Brun dem i smør eller olie. Svits løget i olie uden at det bruner. Tilsæt tomater og bouillon og lad blandingen simre i nogle minutter. Tilsæt frikadellerne og steg dem ca. 15 minutter i tomatblandingen. Tilsæt champignonerne, der i forvejen er svitset på en pande, og de grønne oliven, når der er ca. 5 min. af stegetiden tilbage.

 

 

Birthe's Madside