Birthe's Madside

 

Spinatroulade

Hakket kød kan varieres på mange måder. Spinatroulade er en god og velsmagende ret, der egner sig udmærket til gæstemad.

Rør 750 g hakket kalv-og flæskekød med 4 spsk rasp og 2 æg. Tilsæt 1 dåse koncentreret tomatpuré og ca. 1 dl dansk vand. Krydr med 2 fed knust hvidløg. 1 tsk oregano, salt og peber. Lad farsen hvile 1 time. Lad 450 g frossen, helbladet spinat tø i 3 spsk smør. Krydr med salt og reven muskatnød. Bred farsen ud på et stykke bagepapir. Fordel spinaten over og gerne lidt fetaost. Rul farsen sammen og lad det blive i papiret. Bag farsrullen i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Giv salat og brød eller bagte kartofler til. Portionen rækker til 5-6 personer.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside