Birthe's Madside

 

Cordon bleu
4 personer
  • 4 skiver skært kalvekød á ca. 120 g

  • 1 tsk dijonsennep

  • 4 tynde skiver skinke

  • 4 tynde skiver emmentaler

  • lidt mel

  • salt

  • peber

  • 1 æg

  • 1 dl rasp

  • 75 g smør til stegning

Bank kødet flad med håndroden. Smør sennep på, læg osteskiven og dernæst skinken over. Luk kødet sammen, vend det i mel og lad det ligge lidt. Vend det i sammenpisket æg og i rasp, der trykkes godt fast. Lad det ligge og tørre et par minutter. Brun kødet på begge sider i godt varmt smør og steg videre ved svagt blus 3-4 minutter på hver side. Server straks med stegesmør og grønne bønner.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside