Birthe's Madside

 

Farspande

  • 750 g skrællede kartofler

  • 2 porrer i tynde skiver

  • smør til stegning

  • 450 g hakket kalvekød

  • 1-2 spsk Kikkoman Soya sauce

  • 1 dl tomatpuré

  • timian

  • salt

  • peber

Skræl kartoflerne og riv dem groft på råkostjernet, svits dem i brunet fedtstof på panden 10-12 minutter. Drys med timian, salt og peber og hæld kartoflerne i en skål. Svits derefter kødet under omrøring, til det smuldrer, bland porrerne i og lad det stege til de falder sammen. Tilsæt soyasauce, tomatpuré, salt og peber. Fordel kødet langs pandens kant og læg de halvstegte kartofler i midten. Lad retten stege under låg ved svag varme 7-8 minutter. Server med grøn salat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside