Birthe's Madside

 

Forloren skildpadde 2
4 personer
  • 700 g kalvehoved / kalvebov

  • 3-4 gulerødder

  • 1 selleri

  • 2 løg

  • fiskeboller

  • små frikadeller

  • Sauce:

  • 1 gulerod

  • 1 selleri

  • 1 løg

  • laurbærblade

  • timian

  • hele, sorte peberkorn

  • tomatpuré

  • en håndfuld mel

  • cognac

  • sherry

Kødet koges sammen med gulerødder, selleri og løg i knap 2 timer.

Sauce: Gulerod, selleri og løg svitses. Laurbærblade, timian, hele peberkorn og tomatpuré tilsættes. En håndfuld mel tilsættes. Koger stille og roligt i et par timer.

Saucen sigtes og blandes med kødet, små frikadeller og fiskeboller. Smages til med cognac og sherry.

Pyntes med smilende æg kogt i 6 minutter.

Kilde: Den Gamle Kro i Hornslet

 

 

Birthe's Madside