Birthe's Madside

 

Grillstegt kalveschnitzel med limesauce
Grill, Kalvekød, Hovedretter - Personer: 4
  • 4 skiver Kalveschnitzel, ca. 500 g
  • 1 spsk Olie
  • Peber, friskkværnet
  • Limesauce:
  • 1 Lime
  • 1 tsk Maizena majsstivelse
  • 50 g Smør
  • 2 dl Bouillon
  • 1 dl Piskefløde
  • Salt, peber og evt. soya

Riv skallen af limen, halvér den og pres saften ud. Bland den revne skal, bouillon, maizena og fløde i en gryde. Lad det koge under piskning. Pisk smørret i ad flere gange og smag til med limesaft, salt, peber og evt. soyasauce. Pensl kødet med olie og krydr med salt og peber. Steges på grillen 3-4 min. på hver side. Serveres med letkogte asparges, nye kartofler og limesaucen.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside