Birthe's Madside

 

Gryde-Gullasch
Kalvekød, Pasta, Hovedret - Personer: 4
  • 375 g Kalvekød i Terninger
  • 50 g Margarine
  • 1 Løg
  • ½ Tsk Salt
  • 1/4 Tsk Peber
  • ½ Spsk Paprika
  • 2 Røde Tomater
  • 3 Spsk Tomatpure
  • ½ l Kogende Vand
  • 150 g Spagetti

Løget Hakkes og brunes i de 50 g Margarine, til det er gyldent. Kalvekødet blandes i og brunes under omrøring. Gryden tages af blusset. Når det ikke syder mere, blandes paprika, salt og peber i og røres igennem. Gryden sættes igen over blusset, ca ½ l vand tilsættes og bringes i kog, Tomaterne skærei i terninger og kommes i gryden sammen med tomatpureen. Koger færdig under sagte blus, i ca 1 time. Spagettien koger med i retten den sidste ½ time.

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

 

 

Birthe's Madside