Birthe's Madside

 

Kalvekød i spinat
4 personer
  • 600 g kalvetykkam uden ben

  • ½ liter vand

  • 2 stilke bladselleri

  • 1 løg

  • 1 lille tsk fintskåren citronskal

  • 1 tsk salt

  • ½ tsk merian

  • 4 peberkorn

  • 1 pakke frossen spinat(ca. 450 g )

  • 1 spsk Maizena

  • 1 dl fløde

  • salt

  • peber

  • muskat

Kom kødet i en gryde med vand, bladselleri skåret i mindre stykker, pillet delt løg, citronskal, salt og krydderier. Kog kødet ved svag varme og under låg ca. 1 time, til det er mørt. Tag kødet op og hold det varmt under folie. Si suppen og kom den tilbage i gryden. Tilsæt den frosne spinat og lad suppen koge småt under låg, til spinaten er optøet. Rør Maizena og fløde sammen og hæld denne jævning i gryden. Varm det igennem og smag det til med salt, peber og reven muskat. Kom spinaten i et halvdybt afd. Skær kødet i skiver og læg dem ovenpå spinaten. Hertil kan De servere kartofler eller groft brød.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside