Birthe's Madside

 

Kalvekoteletter med avocado-sauce

Tilberedningstid: 30 minutter

  • 4 kalvekoteletter

  • smør til stegning

  • salt

  • peber

  • Avocado sauce af:

  • 2 store avocadoer

  • 1 spsk citronsaft

  • 1 flået, finthakket tomat

  • 2 spsk finthakket løg

  • 1 grøn chili-peber, finthakket

  • ½ fed hvidløg, hakket

  • salt

  • peber

  • Tilbehør:

  • gulerødder

  • kartofler

Bank koteletter let og steg dem i letbrunet smør på panden 4-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Drys med salt og peber og server med dampede gulerødder, kartofler samt avocadosauce: Flæk avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Mos eller blend kødet med citronsaft. Bland de øvrige ingredienser i og smag til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside