Birthe's Madside

 

Kalvekrebinetter med rødvinssauce og grønsager

Tilberedningstid: 40 minutter

  • 500 g hakket kalvekød

  • 1 spsk hakket løg

  • 2 spsk hakket persille

  • 1 æg

  • salt

  • peber

  • smør til stegning

  • 6 knuste enebær

  • 2 dl rødvin

  • 1 spsk mel

  • 1-2 dl fløde

Rør det hakkede kød med løg og persille, sammenpisket æg, salt og peber. Rør farsen godt og lad den stå 15 minutter, før den formes til krebinetter, der presses flade, vendes i mel og steges i brunet smør på panden. Tages op og holdes varme. Kog panden af med rødvin og knuste enebær. Tilsæt meljævning og fløde og lad saucen koge godt igennem. Smag til og servér med ristede tomater, broccoli og kartofler.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside