Birthe's Madside

 

Kalveruller med champignon
Main dish - Personer: 4
  • 125 g Friske champignon
  • 1 Løg
  • 20 g Plantemargarine
  • Salt & Peber
  • Citronmelisse
  • 1 Tsk.citronsaft
  • 4 Skiver kalvekød a 100g
  • 30 g Plantemagarine
  • ½ dl Hvidvin
  • 2 dl Bouillon
  • 1 Tsk maizenamel

Rens og skyl champignonerne. Skær dem i skiver. Pil og hak løget. Svits begge del i fedtstof i en gryde. Smag til med salt,peber, citronmelisse og citonsaft. Bank kødet let. Fordel fyldet på skiverne, der rulles sammen og fæstnes med en kødpind. Brun kalve-rullerne i fedtstof på panden og læg dem derefter i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon og hvidvin. Jævn evt. sovsen med lidt maizenamel. Smag sovsen til og hæld den over rullerne. Sæt fadet i en varm ovn ved 220 grader i ca.15 min. Server løse ris eller aspargeskartofler.

Kilde: Niels O. Hansen, 21 Aug 93

 

 

Birthe's Madside