Birthe's Madside

 

Kineser-bøf
  • 400 –500 g kalvefilet eller inderlår

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 grøn peberfrugt

  • 1 løg eller lille sommerporre

  • 2 spsk olie

  • 1 spsk majsstivelse

  • 1 spsk vinaigre

  • lidt sukker

  • salt

  • peber

  • 3 spsk ananasmos

  • 2 dl vand

  • Serveres med:

  • ris

  • syltet agurk

  • rosiner

Kød, peberfrugt og løg eller porre skæres i fine strimler. Steger i varm olie, rør hele tiden i 5 minutter. Majstivelsen strøs over, vinaigre, salt, sukker, peber og vand tilsættes. Småsteger i nogle minutter. Ananasmosen røres i, retten smages til, nydes med pinde og det gode tilbehør.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside