Birthe's Madside

 

Krydrede kalvefrikadeller
Hovedret, frokostret, kalvekød 20 stk
  • ½ kg hakket kalvekød
  • 1½ dl havregryn
  • 1 lille revet løg
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk sojasauce
  • 1/4 tsk peber
  • 1 æg
  • 2 dl mælk (ca.)
  • 2 spsk hakket frisk basilikum
  • 1 fed presset hvidløg
  • 30 g smør til stegning

Farsen røres sammen og hviler i køleskabet ca. 1 time. Formes til ikke for store frikadeller. Steges ca. 10 min i fedtstoffet. Tjek om de er gennemstegte.

Tilberedningstid: 1½ time heraf arbejdstid: ½ time

Energi pr. pers: 250 kilojoule (60 kcal)

Energifordeling: Protein 45% ~ 7 g kulhydrat 18% - 3 g fedt 37% - 3 g

 

 

Birthe's Madside