Birthe's Madside

 

Leverpande med grønsager
Hovedretter 4 personer
  • 500 g kalve- eller svinelever
  • 1 tsk olie
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk salvie
  • 1/4 kinakål
  • Groftkværnet peber
  • 3 løg
  • 1 grøn peber
  • 250 g bønnespirer
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk kinesisk soya
  • 1 spsk vand
  • Tilbehør:
  • Ris

Leveren skæres i tynde strimler (tip: hvis fra fryser, skær halvt optøet), der ristes på panden i stærk varme 3-4 min Og drysses med salvie og peber. Leveren tages af panden. Løgene skæres i tynde både, peberen i strimler. Løg og peber svitses på panden i olie. Kålen snittes og tilsættes, og grønsagerne steges i ca. 5 min. Bønnespirer, lever, salt, kinesisk soya og vand tilsættes og retten varmes igennem.

Kilde: En brochure fra et supermarked

Henrik Holten

 

 

Birthe's Madside