Birthe's Madside

 

Limousinebøf med rødvinssovs
Bøf, hovedret, limousine 1 person
  • 2 firkanter hakket kalve- limousinekød … 200 g
  • 1 æg (1-2 stk.)
  • 1 spsk kartoffelmel eller hvedemel
  • 1½ dl fløde
  • Salt og peber
  • 1 finthakket løg
  • Rødvin
  • Kinesisk soya eller kulør
  • 3 spsk kapers
  • 4 spsk finthakkede syltede agurker
  • Smør

Alle ingredienser røres sammen. Med mel på hænderne formes 8 fine bøffer, der steges i smør 3-4 minutter på hver side. Panden koges af med fløde, rødvin og kinesisk soya eller kulør, og de får en dejlig sovs. Serveres med kogte gulerødder, bønner og kartofler.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin - 26. Mar. 96.

Martin Koch Villefrance, 10/4-96.

 

 

Birthe's Madside