Birthe's Madside

 

Chokoladefudge
Ca. 30 stk.
  • 300 g chokolade

  • ½ dl vand

  • 2 spsk pulverkaffe

  • 50 g smør

  • 2 æggeblommer

  • 100 g flormelis

  • 50 g hakkede mandler

  •  

  • Overtræk:

  • 50 g smør

  • 50 g flormelis

  • 3-4 dråber pebermynteessens

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en gryde sammen med vand og pulverkaffe. Tag gryden fra varmen og afkøl chokoladeblandingen lidt. Rør smør, æggeblommer og flormelis sammen. Rør den smeltede chokolade og mandlerne i æggeblandingen. Fordel blandingen, der er ret tykflydende, i en form  på ca. 15 x 15 cm og sæt den i køleskabi 2-3 timer, til den er næsten stift. Skær fudgen i terninger med en kniv. Rør overtrækket sammen og smør det på halvdelen af stykkerne.

Kilde: Birthes Madside

 

 

Birthe's Madside