Birthe's Madside

 

Chokoladekonfekt
  • 250 g mørk chokolade

  • 2 æggeblommer

  • 2 tsk piskefløde

  • 120 g margarine

  •  

  • Pynt:

  • ristede mandelspitter eller kokos

Chokolden smeltes i en skål over vandbad. Æggeblommerne røres med fløden, og margarinen smeltes og afkøles. Halvdelen af den smeltede chokolade røres ned i æggemassen. Tilsæt den smeltede margarine og herefter den resterende chokolade, kom det hele i en gryde og varm det op under omrøring til lige før kogepunktet. Massen hældes over i en flad skål eller form, der er beklædt med bagepapir, og stilles koldt. Konfekten skæres i passende stykker, som kan pyntes med mandelsplitter, der er ristet let på en tør pande, eller kokos. Opbevares koldt.

Kilde: Esther Kjældmand, Låsby

 

 

Birthe's Madside