Birthe's Madside

 

Chokoladetrøffel
  • 200 g chokolade
  • 1½ spsk fløde
  • 75 g smør
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • en anelse stødt kanel
  • 1 tsk reven appelsinskal
  • kakao

Smelt chokolade og fløde over vandbad. Rør blødt smør og æggeblommer i. Tilsæt kanel og reven appelsinskal. Kom blandingen i en lille firkantet form (alubæger) beklædt med bagepapir, eller sprøjt den i konfektkapsler. Stil det i køleskabet nogle timer. Trøffelmasse, som ikke er udsprøjtet, skæres ud i passende små firkanter med en varm kniv. Tril eller drys dem med sigtet kakao.

De små konfektstykker er ret "fedtede", hvis de ikke sættes koldt. Sørg derfor for opbevaring i lukket dåse ved køleskabstemperatur.

Kilde: Hjemmet

 

 

Birthe's Madside