Birthe's Madside

 

Chokoladetrøffel med Cointreau
40 stk.
  • 110 g mørk chokolade

  • 1 dl piskefløde

  • 2 spsk Cointreau

  • 200 g konfektmarcipan

  •  

  • Dekoration:

  • 100 g overtrækschokoladepastiller

  • kandiseret appelsinskal

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk den kolde fløde til skum og vend forsigtigt Cointreau i. Bland forsigtigt fløden i den smeltede chokolade ved hjælp af en gummiskraber. Fyld denne trøffelmasse i en sprøjtepose og sprøjt den ud på marcipanen, der er skåret i skiver med en skarp kniv. Stil chokoladetrøfflerne i køleskabet på et stort fad, til massen er stivnet. Smelt overtrækschokoladen, dyp trøffelstykkerne i den, og pynt til sidst med kandiseret appelsinskaller.

Kilde: Birthes Madside

 

 

Birthe's Madside