Birthe's Madside

 

Friske frugtstænger
  • 1 kg økologiske figner af ny høst
  • 300 g økologisk frisk frugt, f.eks. æbler eller pærer
  • 100-300 g økologiske fintvalsede havregryn
  • 10 g anispulver
  • 10 g fennikelpulver
  • 20 g hel anis
  • 15 g lakridsrodspulver
  • 15 g engelsk lakridspulver
  • fintrevet økologisk kokosmel
  1. Fignerne hakkes i en kødhakker, (husk at pille stilkene af, da de er svære at hakke) sammen med den friske frugt, som kan være æbler, pærer, ferskner, bananer eller abrikoser.
  2. Havregryn og krydderier blandes i. Det hele æltes sammen og rulles ud i stænger af ca. 2½ cm. tykkelsen. De rulles i fintrevet kokos og skæres i stænger af ca. 8 cm. længde.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside