Birthe's Madside

 

Fyldt marcipanbrød
Ofte er det rigeligt julekonfekt med dette marcipanbrød.
  • 350 g rå marcipan eller konfektmasse
  • Fyld:
  • 3 spsk rosiner
  • 25 g finthakkede hasselnøddekerner
  • 2 spsk hakket pomeransskal
  • 2 spsk hakket appelsinskal
  • 1 spsk rom
  • Endvidere:
  • 200 g pistaciemarcipan
  • 200 g hvid chokolade
  • 100 g mørk chokolade

Rul marcipanen ud mellem to stykker plastfolie eller bagepapir. Bland fyldet og kom det på marcipanen. Læg en rulle pistaciemarcipan i midten og fold marcipanen herom. Smelt den hvide chokolade og kom den på rullen. Mark‚r bølgestriber i den hvide chokolade med en gaffel. Smelt den mørke chokolade. Kom den i et pergamentkræmmerhus. Sprøjt tynde striber på den hvide glasur i gaffelstriberne.

Kilde: Hjemmet

 

 

Birthe's Madside