Birthe's Madside

 

Halve æbleringe med chokolade
30 stk.
  • ca. 4-5 store æbler

  • ca. 1½ pose chokoladeknapper(150g)

  • evt. kokosmel til pynt

Æblerne skrælles, udhules med en kernehusudhuler, og derefter skæres æblerne ud i lidt tykke skiver, der halveres. Chokoladeknapper smeltes i en gryde for svag varme, og heri dyppes halvdelen af hver halve æblering, den lægges på olieret papir og stivner, og derefter dyppes resten af æbleringen i chokolade. De kan drysse kokosmel på, Hvis de kan lide det. De kan også dyppe den halve æblering på én gang ned i chokoladen ved hjælp af to gafler, men der spildes meget ekstra chokolade på denne måde. Æblerne bliver på denne måde ikke bløde, de smager dejligt, og chokoladen hænger fast på æblerne.

Kilde: Birthes Madside

 

 

Birthe's Madside