Birthe's Madside

 

Kæmpe marcipanbrød med pistacie

  • 600 g rå marcipan

  • 150 g pistaciemasse

  • ¼ dl cognac

  • 25 g flormelis

  • 200 g mandelnougat

  • 150 g overtrækschokolade

  • Pynt:

  • flormelis

  • 50 g pistaciemasse

  • kandiseret appelsinskal

Ælt marcipanen med cognac og flormelis. Form 1/3 af den til en tynd lang tynd pølse. Rul resten ud på et bord, drysset med flormelis, til ca. 20 x 40 cm. Skær mandelnougaten ud i tynde skiver på langs og fordel den ovenpå. Bred pistaciemassen ud på nougaten så jævnt som muligt og læg til sidst marcipanpølsen på. Rul nu det hele sammen til et stort brød. Stilbrødetr på et stykke bagepapir og overtræk det med smeltet chokolade. Del pistaciemassen i små stykker og ryst dem med flormelis, til de er blevet pudrede på overfladen. Pynt med de små stykker pistacie og med violer og appelsinskal.

Kilde: Birthes Madside

 

 

Birthe's Madside