Birthe's Madside

 

Kokosmums

  • 450 g sukker

  • 75 g sigtet flormelis

  • 1 æggehvide

  • 1½ dl vand

  • 2 blade husblas

  • Pynt:

  • 1½ dl kokosmel

  • 1 top tsk kakao

Læg husblasen i blød i koldt vand, den trykkes 5 minutter efter hårdt op og smelter i det varme vand. Afsvales. Nu blandes de to slags sukker, den upiskede æggehvide og den afsvalede husblas i en skål og piskes med en el-pisker i ca. 39 minutter, til massen begynder at blive stiv. I en lille bradepande lægges bagepapir, og heri drysses ca. halvdelen af pynten. Det er kokosmel, der blandes med kakao. Så hælder de sukkermassen op i papirformen. Drysser resten af kokosmel med kakao over, og stiller det hele i køleskabet i ca. 2 timer. Så skærer de sukkermassen ud i firkanter, der yderligere vendes i kokosmel. Opbevares koldt.

Kilde: Birthes Madside

 

 

Birthe's Madside