Birthe's Madside

 

Marcipanpakker

  • 100 g marcipan

  • 50 g sigtet flormelis

  • ganske lidt æggehvide

  • forskellige frugtfarver

  • Bånd:

  • smeltet chokolade

  • Kransekageglasur:

  • 1 lille æggehvide

  • 1 tsk eddike

  • ca. 5-6 spsk sigtet flormelis

Marcipanen plukkes i mindre stykker, der igen samles med florsukker og lidt æggehvide, og dette æltes til en lidt blød masse, der igen kan deles, og hver del kan æltes op med 1 dråbe frugtfarve. Så formes marcipanen til små buttede pakker, der kan evt. kommes en mandel indeni, eller et lille stykke dadel. Så bindes der et bånad omkring hver pakke, det kan være chokolade eller kransekageglasuren, der bare røres sammen ret længe(10 minutter), til en sej masse, og på midten måske et lille bitte stykke marcipan, der er et segl.

Kilde: Birthes Madside

 

 

Birthe's Madside