Birthe's Madside

 

Mit luksus-marcipanbrød
  • 1 rulle marcipan(200 g)

  • 2 spsk rom eller cognac

  • 1 dl hakkede figner

  • 3 spsk  hakkede afdryppede cocktailbær

  • 10-12 hakkede valnøddekerner

  • Overtræk og pynt:

  • 100 g overtrækschokolade

  • Pynt:

  • violer

  • marcipanroser, formet af lidt farvet marcipan

  • valnøddekerner

Marcipanen skal være lidt kold. Læg den i køleskabet i nogle timer, og derpå rives den på den grove side af et råkostjern og røres igen sammen med: hakkede figner, rom, hakkede cocktailbær og hakkede valnøddekerner. Alt blandes godt sammen og formes ude på bordet med lidt sigtet flormelis til to brød – tykke pølser, der bankes lidt kantede. Brødene pensles med den smeltede chokolade og pyntes med violer, marcipanroser eller med halve valnøddekerner. De kan også drysse guldkugler på.

Kilde: Birthes Madside

 

 

Birthe's Madside