Birthe's Madside

 

Kaffekage 2
  • 2 æg
  • 1½ dl mælk
  • 225 g sukker
  • 150 g smør/margaine
  • 200 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vanille
  • 2 spsk kakao
  • Snask:
  • 250 g flormelis
  • 4 spsk kakao
  • 100 g margaine
  • 12 spsk stærk kaffe
  • 1 tsk vanille
  • 200 g kokosmel

Denne kage kan både laves i microovn og i alm. ovn. Microovnens effekt er på 900 wat (microeffekt). OBS Til microovn vil ½ portion ofte være mere passende!!! (TIDERNE ER ANGIVET TIL DENNE EFFEKT)

Sukker og æg piskes hvidt. Smør smeltes (30 sek fuld effekt). Kom smør og mælk i. De øvrige ingridienser sies i. Bages 20 min. ved 225 C i smurt form eller fuld effekt i 6 min. i form foret med bagepapir. Lad hvile i 5 min. i formen og lad køle på rist. Bland alle ingrienser til snaksket og fordel dette over kagen mens det er varmt.

 

 

Birthe's Madside