Birthe's Madside

 

Mikro-chokoladekage
Denne opskrift er baseret på maksimal effekt=900 wat
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g margarine
  • 1 spsk vand
  • 100 g sukker
  • 3 æg
  • 80 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g valnødder

Kom chokolade og vand i en skål og smelt ved fuld effekt i 30 sekunder. Kom margarine ved chokoladen og giv fuld effekt i 30 sekunder. Rør margarine og chokolade sammen. Pisk æg og sukker grundigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og tilsæt valnøddekerner. Tilsæt chokoladen til æggene. Kom bagepapir i en form og hæld dejen i formen. Bag ved fuld effekt i 5 minutter. Lad kagen hvile i 5 minutter. Herefter kan kagen spises (selvom den stadig er varm).

 

 

Birthe's Madside