Birthe's Madside

 

Svinekoteletter med sursød sauce
4 personer
  • 4 svinekoteletter
  • 1 spsk smør
  • Sauce:
  • 2 løg
  • 4 tomater
  • ½ agurk
  • 1 spsk smør
  • 2 appelsiner
  • 2 spsk sukker’
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk sojasauce
  • 1 tsk tørret ingefær eller 2 tsk frisk reven
  • 2 spsk Maizena
  • ¾ dl vand
  • salt
  • peber

Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både. Skræl agurken. Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver. Bland løg og smør i tildækket skål. Tilbered på 650 watt i 5 minutter. Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem , mens saucen tilberedes. Pres appelsinerne. Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Smag til med salt og peber. Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 1

 

 

Birthe's Madside