Birthe's Madside

 

Leverpostej 2
  • 250 g hakket svinelever
  • 125 g hakket svinekød
  • 1 lille løg
  • 1 æg
  • ½ spsk hvedemel
  • 1½ dl sødmælk
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • ½ tsk timian
  • 1 knivspids sukker
  • evt. lidt agurk som velsmagende pynt

Bland lever og hakket kød i en skål. Pil løget og riv det på råkostjernet. Komløget i leverblandingen sammen med æg, mel, mælk, salt og krydderier. Kom blandingen i en ovnfast form på ca ½ liter, gerne af porcelæn eller også kan man sætte 2 aluforme inden i hinanden, så de ikke får for hård varme og tør skorpe. Sæt leverpostejen i kold ovn på nederster rille. Tænd ovnen på 180 grader og bag postejen ca. 45 minutter, til den er gennembagt.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside