Birthe's Madside

 

Ansjos pasta
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g linguine, fettucine
  • 1 portion tomatsauce
  • 3 spsk smør
  • 3 spsk olivenolie
  • 6 ansjos/ sardel fileter
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk hak. bredbladet persille
  • 1 selleristilk
  • ½ spsk kapers
  • 6 store udstenede sorte oliven
  • 3 basilikum-blade
  • 1 rød peberfrugt

Lad tomatsaucen - ( opskrift lyn-tomatsauce ) - simre. Gå videre med at ophede smør og olie. Hak ansjos fileterne, hvidløget, persillen, selleristænglen, kapers, oliven, basilikum-bladene og peberfrugten - uden frøstol! Svits de hakkede ingredienser og hæld dem i tomatsaucen. Kog spaghettien al dente - spar på salt: ansjoserne er salte! Bland pastaen med halvdelen af saucen og hæld resten over.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 21-01-1996.

 

 

Birthe's Madside