Birthe's Madside

 

Auberginepande med pasta og grønt
Hovedret, pasta 4 personer
  • 1 aubergine
  • 2 tsk salt
  • 3 gulerødder i stave
  • 2 grofthakkede løg
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 grønne peberfrugter
  • 1 tsk mild paprika
  • ½ tsk stødt fennikel
  • 2½ dl grønsagsbouillon
  • Groftkværnet peber
  • 250 g kogte pastapenne (rør)
  • (100 g ukogt pasta)

Auberginen tilsættes i 1x5 cm stave og drysses med salt. Trækker ca. 15 minutter, skylles i koldt vand og tørres i et klæde. Aubergine- og gulerodsstavene og løg svitses 5 minutter i olien. De øvrige ingredienser - undtagen pastaen - tilsættes og retten simrer under låg i ca. 10 minutter. Pastaen tilsættes og auberginegryden koges yderligere et par minutter. Serveres til lammekølle, kalvekoteletter eller krydrede frikadeller.

Kilde: Superbrugsen Avis, uge 47

Kenneth Skovly Pedersen, 17 nov 96

 

 

Birthe's Madside