Birthe's Madside

 

Båndpasta med pesto
Pasta, hovedret, italiensk 4 personer
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 bakke frisk rød basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g revet parmesan
  • 3 spsk olivenolie
  • 250 g båndpasta med æg, f.eks. Bouitoni
  • evt. 5 sorte oliven, hakkede
  • Tilbehør:
  • Tomatsalat og brød

Pinjekernerne ristes let på en pande og blendes/hakkes med basilikum og hvidløg og parmesanost. Olivenolien tilsættes lidt af gangen til massen er cremet. Pastaen koges efter anvisning på emballagen, vandet hældes fra og den varme pasta vendes i pestoen.

Tilberedningstid: 20 min. heraf arbejdstid: 20 min

Energi pr. pers: 1960 kilojoule (469 kcal)

Energifordeling: Protein 10% - 12 g kulhydrat 55% - 63 g fedt 35% - 18 g

 

 

Birthe's Madside