Birthe's Madside

 

Broccoli pasta
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g pasta -(penne, fusili, conchiglie, maccheroni)
  • 400 g broccoli
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g hvedebrødkrumme
  • 50 g reven Parmesan
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk ristede pinjekærner
  • Salt - friskkværnet peber

Blanchér broccolibuketterne med kogende vand i omkring 3 - 4 minutter ~ de skal være møre, men sprøde. Sæt dem til side og hold dem varme. Knus brødkrummen. Ophed olivenolien i kasserollen og svits hvidløgene til de tager farve. Tilføj brødkrummen og 4 spsk. reven Parmesan. Rør i et par minutter til brødkrummen er gylden. Rist pinjekærnerne. Kog pastaen al dente. Stænk broccolibuketterne med citronsaft og hæld kasserollens indhold over. Tilføj pinjekærnerne og den varme pasta. Bland godt og servér med mere reven parmesan.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside