Birthe's Madside

 

Broget risotto

Arbejdstid: 30 minutter

Kogetid: Ca. 15 minutter

Ikke fryseegenet

  • 200 – 250 g kogt okse eller kalvekød
  • 3 dl løse ris
  • 1 mellemstort hakket løg
  • 2 spsk smør
  • ½-1 spsk karry
  • 1 grøn peberfrugt i terninger
  • 1 rød peberfrugt i terninger
  • ½ l lys bouillon
  • salt
  • peber
  • 200g frosne ærter
  • brøndkarse

Svits løget klart i smør. Kom karry i og lad det snurre med kort. Tilsæt risene og rør om.Kom peberfrugt-terninger i og spæd med bouillonen lidt af gangen. Krydr med salt og peber. Læg låg på gryden og lad retten snurre i 10 minutter. Skær kødet i terninger og tilsæt det sammen med ærterne lige til sidst. Rør om og smag retten til. Læg duske med brøndkarse på retten, når den serveres.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside