Birthe's Madside

 

Byens bedste italienske pastaret
4 personer

Efter min vurdering er det en af de bedste kødsovse til pasta jeg længe har fået.

  • 500 g hakket oksekød
  • 1-2 store løg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 pk. frossen italiensk krydderi
  • salt
  • peber
  • paprika
  • ketchup
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 flødeost til madlavning (Karoline)
  • Tilbehør:
  • frisk pasta

Svits farsen samt det hakkede løg og hvidløg. Tilsæt salt - peber - paprika - efter behag. Derefter tilsættes italiensk - ketchup efter behag. Hakkede tomater samt flødeost.

Småkoger ca. 15 min.

NB. Det er vigtig at man tilsætter det italienske krydderi, da man ellers ikke får den rigtige smag frem. Italiensk krydderi kan fåes som frossen i de fleste supermarkeder.

Servering: Med frisk pasta.

Kilde: Per Buulzberg

 

 

Birthe's Madside