Birthe's Madside

 

Courgetter med pasta
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g pasta - fusili
  • 6 spsk olivenolie
  • 3 mellemstore løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g courgetter - zucchini
  • 1 spsk bredbladet persille
  • 3 spsk basilikumblade
  • 1 spsk mynteblade
  • 4 spsk reven Parmesan eller Pecoroni
  • Salt - friskkværnet peber

Skær løgene i tynde skiver og hak hvidløget. Ophed olivenolien i kasserollen og tilsæt hvidløget og løg. Rør til løget har taget farve. Hæv varmen og tilsæt courgetterne i skiver og den hakkede persille. Kog pastaen al dente. Rør fra tid til anden til courgetterne er bløde og lidt brune - 8 - 10 minutter, afhængigt af skivernes tykkelse. Tilføj de hakkede basilikum og mynte-blade. Smag til med salt og peber. Bland pasta og sauce og servér straks med reven Parmesan ost.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside