Birthe's Madside

 

Forårspasta
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g pasta, fusili, maccheroni
  • 1 spsk olivenolie
  • 75 g aspargestoppe
  • 50 g bælgede ærter
  • 1 håndfuld broccoli i buketter
  • 3 dl cremefraiche
  • 2 spsk peberrodsauce
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk purløg
  • Salt - friskkværnet peber

Kog pastaen al dente, dræn den og bland den med olivenolie i en skål. Blanchér aspargestoppene og ærterne i 3 - 4 minutter og skyl dem så i koldt vand. Blend cremefraichen, peberrodsaucen og citronsaften og vend pastaen i den. Tilføj grøntsagerne og bland forsigtigt. Drys den klippede purløg over og servér.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside