Birthe's Madside

 

Fyldte konkylier
8 personer
  • 32 pasta konkylier
  • 2 liter vand
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk olie
  • Fyld 1 (rødt):
  • 75 g naturel flødeost
  • 1 spsk tomatpure
  • 50 g kaviar(rød eller ufarvet)
  • ½ tsk edelsuss paprika
  • Pynt:
  • kaviar
  • Fyld 2 (grønt):
  • 1 hver avocado
  • 1 spsk finthakket persille
  • ½ spsk purløg
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ dl cremefraiche/ymer
  • Pynt:
  • purløg
  • Fyld 3 (gult):
  • 145 g tun i vand
  • 1 hver hårdkogt æg
  • 1 tsk mild karry
  • ½ tsk gurkemeje
  • ½ tsk citronsaft
  • 1 dl cremefraiche/ymer
  • Pynt:
  • karry
  • Fyld 4 (hvidt):
  • 75 g naturel flødeost
  • 25 g forårsløg
  • 50 g skinke i små tern
  • 1 spsk mælk
  • frisk kværnet persille
  • Pynt:
  • forårløg

Konkylierne kommes i spilkogende vand i 12-15 min. Kommes forsigtigt op i en sigte til afdrypning og lægges på et viskestykke med den åbne side nedad. Hver fyldmængde passer til 8 konkylier. De 4 slags fyld røres smmen i hver sin skål og fyldes i de afkølede konkylier. Anrettes på et stort fad og pyntes. Serveres evt sammen med grissini. Til forret passer portionen til 8 pers. Konkylierne anrettes på små tallerkner med strimlet salat.

 

 

Birthe's Madside