Birthe's Madside

 

Gabriel's SuperPasta
3-4 personer

Nem og hurtig ret, der er MEGET velsmagende, samt forholdsvis billig

  • 250 g bacon
  • 200 g skinke i tern
  • 1 bakke champignon
  • ¼ liter fløde
  • 2-4 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • pasta (hjul og/eller skruer) efter behag
  1. Hak løget, mens olien varmer op.
  2. Knus hvidløg med en bred kniv og hak det let. Svitses let sammen med de hakkede løg i en god, tykbundet gryde.
  3. Skær bacon'en i mindre stykker og svits det let med løgene.
  4. Rens champignon, skær dem i mindre stykker, og tilsæt i gryden.
  5. Hæld fløden i og skru ned for varmen.
  6. Tilsæt skinketernene (EFTER fløden, ellers bliver de gummiagtige!)
  7. Krydder med reven muskatnød, oregano og hvid peber.
  8. Lad retten simre, indtil den er jævnet.

Serveres ved siden af friskkogt pasta, kogt Al DENTE. Evt. kan der indgå varme flütes med smør. GUMLEGUFFE!!!

Kilde: Gabriel Schønau Hansen

 

 

Birthe's Madside