Birthe's Madside

 

Gratineret pasta med grønsager og skinke
4 stk
  • 500 g frisk pasta

  • 200 g skinke i tern

  • 1 spsk. olie

  • 3 gulerødder

  • 1 eller 2 courgetter

  • 2 eller 3 porre

  • 6 tomater

  • halvanden tysk oregano

  • 1 fed hvid løg

  • en halv tysk peber

  • 100 g revet mozarellaost

Pastaen koges som angivet på pakningen. skinken ristes i olie i en gryde og tages op. Gulerødder og courgetter skæres i stave. porrer skæres i ringe og tomaterne i både. Gulerødder, courgetter og porrer svitses i gryden ca. 5 min. Tomaterne tilsættes og svitses i 1 min. Pasta og grønsager blandes og fordeles i et smurt ildfast fad. skinke og ost drysses over. Gratineres ved 250° i 5 til 8 min.

Serveres med fire stykker brød.

 

 

Birthe's Madside