Birthe's Madside

 

Husets pasta

Arbejdestid: 15 minutter

Kogetid: ca. 10 minutter

Ikke fryseegnet

  • 400 g pasta, lang eller kort
  • salt
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 2 spsk smør eller olie
  • 2-3 tomater
  • 1 dl bouillon eller vand
  • evt. rød peberfrugt
  • 2 dl fløde eller mælk
  • 1 dl reven ost, gerne blåskimmelost
  • persille eller andet grønt

Snit grønsagerne meget fint og sauter dem få minutter i smør eller olie. Tilsæt lidt væde og lad grønsagerne snurre, til de er møre. Tag det fra varmen. Kog pasta i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte og kom den i et dybt serveringsfad. Bland fløde og ost i grønsagsblandingen, kog kort igennem og smag til. Vend grønsagsblandingen i pastaen og servér med grønt drys.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside