Birthe's Madside

 

Italiensk pastafad
4-5 personer
  • 250 g pastasnegle eller muslinger
  • vand
  • salt
  • 400 g hel frossen spinat
  • 400 g hakket oksekød
  • 2æg
  • 1½ dl mælk
  • salt
  • peber
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk basilikum
  • 100 g mellemlageret danbo

Kog pastaen "al dente" efter brugsanvisningen på posen og hæld den til afdrypning i en sigte. Optø spinaten i en gryde ved svag varme og drys med lidt salt og peber. Rør oksekødet til fars med æg, mælk, salt og peber. Kom de hakkede tomater i bunden af et ovnfast fad og drys dem med basilikum, salt og peber. Fordel pastaen oven på tomaterne og drys med halvdelen af osten. Kom spinaten i fadet og til sidst kødet. Drys med resten af osten og sæt fadet i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader på midterste rille, til overfladen er gylden.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside