Birthe's Madside

 

Karstens yndlingspastasalat
4-6 personer
  • ca. 300 g tørret pasta (pastaskruer og lignende)
  • en agurk
  • en dåse majs
  • 3 tomater
  • 1 peberfrugt
  • ca. 200 g ærter
  • ca. 200 g feta ost i tern
  • et glas syltede perleløg
  • ca. 200 g bacon i tern

Pastaen koges i ca. 10 min, hvorefter den sættes til afkøling. Bacon svitses på panden til den er helt sprød, og sættes ligeledes til afkøling. Agurk, tomater og peberfrugt snittes i mindre tern. Alle ingredienser blandes i en stor salatskål.

Servering: Er god som selvstændig ret med brød som tilbehør, men kan også benyttes som tilbehør til andet mad. De fleste dressinger kan bruges.

Kilde: Karsten Thygesen og Nina Værum

 

 

Birthe's Madside