Birthe's Madside

 

Kulsvierkonens pasta
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g spaghetti
  • 200 g bacon
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 æg
  • 4 spsk fløde
  • 3 spsk reven parmesan
  • Salt - friskkværnet peber

Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien. Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller sprød. Pisk æggene i en skål og rør fløden i med Parmesan, peber og salt. Fløden kan udelaades, men gør retten fugtigere. Kog sapghettien. Dræn den og bland den i kasserollen med baconen. Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem vd svag varme, mens saucen stivner, så meget som man ønsker. Servér med reven Parmesan.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 21-01-1996.

 

 

Birthe's Madside