Birthe's Madside

 

Maccheroncetti all Norma
Hovedret, italiensk, pasta 4 personer
  • 500 g penne pasta
  • ½-1 aubergine
  • 10 blade basilikum
  • 4 flåede tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl parmasanost
  • Salt&peber

Auberginen skrælles delvis og skæres i 1cm. tykke skiver og lægges i et fad - drys med salt og læg under pres i 30 min. Tag auberginen og pres vandet ud med hånden. Hak basilikumen. Knus hvidløg med en kniv. Svits hvidløg i olie til de er gyldne/svits basilikum og tomater - tilsæt salt og peber. På en anden pande med olie brunes aubergineskiverne. Kog pastaen. Tag auberginerne op og skær i små stykker. Bland pastaen og sauce sammen og læg det i et ildfast fad. Drys Parmasanen på toppen. Stilles i en forvarmet ovn ca. 250° i 5 min., evt under grill det sidste minut.

 

 

Birthe's Madside