Birthe's Madside

 

Nudler fra Italien

  • 200g nudler eller grønne båndspaghetti

  • Kødsauce:

  • 400g hakket oksekød

  • 2 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 3 spsk olie

  • 4-5 dl bouillon

  • ¾ dl tomatpuré

  • salt, peber

  • sellerifrø, oregano

  • Ostesauce:

  • 1 dl fløde

  • 1 dl reven ost

  • 1 dl creme fraiche

Hak løgene og svits dem i olien. Tilsæt knust hvidløg, og det hakkede kød. Rør i det med en gaffel. Kom bouillon og tomatpuré i, krydr og lad kødsaucen småsnurre 20 min. smag til. Kog nudlerne eller spaghettien efter brugsanvisningen. Bland fløde og ost og varm det, til osten er smeltet. Rør creme fraichen i og varm forsigtigt; det må ikke koge. På et varmt serveringsfad anrettes de varme afdryppede spaghetti. Hæld saucen over og servér med ekstra reven ost til.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside