Birthe's Madside

 

Ovnbagte nudler
4 personer
  • 400 g båndspaghetti
  • 2 løg
  • 50 g bacon
  • 600 g hakket okse- eller flæskesmåkød
  • 50 g margarine
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk basillikum
  • 1 dl tomatpure
  • 1 dl bouillon
  • 4 æggeblommer
  • 1 dl fløde
  • Pynt:
  • 2-3 tomater
  • hakket persille
  • friskrevet parmesan

Spaghettien koges. Løgene hakkes og svitses i margarine. Skær bacon i strimler, bland det med det hakkede kød, som brunes sammen med løgene. Når kødet er brunt tilsættes knust hvidløg, salt, basillikum, tomatpure og den kogende bouillon. Det hele koger i ca. 5 minutter og fyldes derefter i et ovnfast fad.

Æggeblommerne piskes med fløden. Spaghettien vendes heri og spredes ud over kødet. Skivede tomater lægges på, og reven parmesan drysses over. Fadet stilles i en 200 grader varm ovn 6-8 minutter. Retten pyntes med hakket persille og serveres.

Kilde: Rikke Mikkelsen

 

 

Birthe's Madside