Birthe's Madside

 

Pasta Di Pina
4 personer
  • ½ dl oliven olie
  • 1/3 dl friske brød krummer
  • 1 hver brev løgsuppe
  • 170 g ukogte fine æg nudler
  • 1 pr. p revet parmasan ost
  • 4 hver fed knust hvidløg
  • peber
  • 8 dl vand
  • 1/3 dl finthakket persille

I en medium gryde opvarmes olien. Hvidløg og brødkrummer tilsættes og blandes over medium varme, under jævnlig omrøring, indtil begge er gyldne. Tilsæt peber og sæt det til side.

I en stor kasserolle tilberedes løgsuppen som beskrevet på pakken. Nudlerne tilsættes. Lad det simre udækket, under jævnlig omrøring, ca 7 min. eller indtil nudlerne er gennemkogte. Tag gryden af varmen, og tilsæt brød krumme/hvidløg blandingen og persille. Bland det godt og anret med osten og server. Dette giver forret til fire eller hovedret til 2.

Hvis man ikke er så doven, som denne opskrift tager for givet, laver man selvfølgelig sin løgsuppe fra bunden!!

 

 

Birthe's Madside